Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Emmanuel Macron ajunge astăzi în R. Moldova. Poliția: „Pe unele străzi din Capitală circulația va fi restricționată”

Colaj: tv8.md
15 iunie 2022, ora 09:01
Distribuie:

Președintele francez Emmanuel Macron va avea miercuri, 15 iunie, o vizită oficială în Republica Moldova. În acest context, oamenii legii au anunțat că pe unele străzi din Capitală circulația va fi restricționată.

Pe toată perioada aflării oficialului pe teritoriul țării noastre, Poliția va asigura ordinea publică și securitatea traficului rutier.

„Solicităm șoferilor să nu parcheze unitățile de transport pe principalele artere ale orașului pe tot parcursul zilei. Pentru a nu perturba traficul rutier, îndemnăm cetățenii să opteze pentru transportul public, în special pentru centrul capitalei.

Îndemnăm toate persoanele să dea dovadă de respect reciproc și conformare la indicațiile polițiștilor”, solicită Poliția Republicii Moldova.

Macron va fi întâmpinat de președinta Maia Sandu la ora 13:30, la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. 

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, la Reședința de Stat cei doi șefi de stat vor avea discuții, iar după întrevedere, la ora 15.45, vor susține o conferință de presă comună.

Din programul celor doi șefi de stat mai face parte o vizită la Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, ei vor avea o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din țara noastră.

TV8.md reamintește că vizita șefului de stat francez a fost anunțată în 10 iunie de către Palatul Elysée, citat de Le Figaro. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Președintele francez Emmanuel Macron ajunge miercuri în Republica Moldova: Detalii despre vizită

15 iunie 2022, 08:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram