/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

timp liber

Netflix a anunțat al doilea sezon din serialul sud-coreean „Squid Game”

15 iunie 2022, ora 21:50
Distribuie:

Serialul „Squid Game”, care a înregistrat un succes global, va reveni cu un al doilea sezon, a anunţat duminică, 12 iunie, Netflix Inc, oferind câteva indicii despre ceea ce se va întâmpla în viitoarele episoade ale dramei sud-coreene, informează Reuters, potrivit G4Media.

„Squid Game” a devenit cel mai urmărit serial Netflix după lansare, în septembrie 2021. Serialul spune povestea unor concurenţi săraci, care participă la jocuri pentru copii în speranţa de a câştiga sume mari de bani şi de a-şi schimba astfel viaţa. Serialul a inspirat numeroase meme şi costume pentru Halloween şi a dus totodată, la creşterea vânzărilor de costume de trening verzi.

Scenaristul şi regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva indicii despre cel de-al doilea sezon al serialului, în cadrul unei scrisori dată publicităţii de Netflix.

Personajele Gi-hun şi The Front Man vor reveni, a spus el, iar ,,bărbatul îmbrăcat în costum care joacă ddakji ar putea reveni”.

„Veţi face totodată, cunoştinţă cu prietenul lui Young-hee”, a adăugat el.

Young-hee este o păpuşă animatronică dotată cu senzori de mişcare, care apare într-unul dintre jocuri.

Netflix nu a anunţat data de lansare a noului sezon.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram