Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Farmacia Familiei: 3 alimente de toamnă bune pentru inimă (P)

15 septembrie 2022, ora 16:53
Distribuie:

Pentru că alimentaţia are un cuvânt greu de spus când vine vorba de sănătatea inimii, specialiştii ne recomandă 3 dintre alimentele pe care le “culegem” toamna care ne protejează “motorul” organismului.

Roşiile conţin licopen, antioxidant care protejează de bolile de inimă şi de cancerul la sân. Pentru un efect maxim, ar trebui consumate în stare naturală şi nu în sosuri dulci.

Miezul de nucă este un fruct pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Conţine minerale, vitamine şi grăsimi vegetale, bune împotriva colesterolului. Consumat după fiecare masă, împiedică îngroşarea arterelor şi previne bolile de inimă.

Vinul roşu conţine resveratrolul, o substanţă care are rol în stoparea modificărilor ce apar la nivelul genelor responsabile de buna funcţionare a inimii. Nu abuzaţi, însă, de el pentru că prea mult alcool poate avea efecte grave asupra sănătăţii.

Inima noastră muncește non-stop toată viața, oferă-i respectul de care are nevoie în fiecare zi cu câteva obiceiuri simple și suplimentele recomandate de către Farmacia Familiei a căror combinații unice de ingrediente satisface nevoile zilnice ale fiecărei inimi.

Produsele cu Omega 3 asigură necesarul zilnic de aminoacizi, vitali pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales în cazul unui nivel ridicat al colesterolului, a problemelor de circulație, stres, diabet, greutate excesivă sau oboseală cronică.

bitonic
omega 3

Ceaiul Hipertensiv Farmacia Familiei

Acest ceai are efect sedativ cardiac şi nervos, vasodilatator, anticoagulant, reglează circulația sângelui, scade tensiunea, previne infarctele şi accidentele vasculare.

ceai tensiune

Ține minte, primordială este prevenția! Tratamentul preventiv garantează o longevitate activă!

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Farmacia Familiei: Lentilele progresive îmbină trei perechi de ochelari în una singură (P)

04 iulie 2022, 09:07

Farmacia Familiei a obținut Mercuriul de Aur la concursul „Marca comercială a anului 2021” (P)

17 iunie 2022, 19:06

Farmacia Familiei: Cancerul de piele poate fi prevenit! Fii în siguranță la soare! Testează-te gratuit (P)

13 mai 2022, 09:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram