/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

Sci-Tech&Media

/VIDEO/ TV8.md rămâne în top 3 cele mai citite site-uri din Moldova: Materiale virale pe Facebook, YouTube, Instagram și TikTok

16 iulie 2022, ora 08:30
Distribuie:

TV8.md rămâne cel mai citit site de știri al unei televiziuni din Moldova, fiind în top 3 cele mai accesate platforme din țară. Faptul este confirmat de datele prezentate de compania Gemius pentru luna iunie. Numărul urmăritorilor crește și pe restul paginilor TV8 din social media.

Știrea despre aglomerația și haosul de la aeroportul Chișinău a fost cea mai citită pe TV8.md în ultimele 7 zile. Noutatea despre situația creată din cauza curselor anulate a fost accesată de circa patruzeci de mii de ori.

Pagina de Facebook TV8 la fel a înregistrat o creștere a noilor abonați. Materialul despre citarea la Procuratură a mamei ex-președintelui Igor Dodon a fost cel mai accesat material din ultimele șapte zile. Procurorii anunță că acasă la mama fostului președinte au fost găsite în jur de 700 de mii de lei, peste 17 mii de euro, într-un plic cu sigla PSRM, și o mie de dolari.

Numărul urmăritorilor pe canalul de YouTube al TV8 e pe cale să crească la o sută de mii. Cel mai accesat material din ultima perioadă a fost o investigație realizată de Cutia Neagră Plus despre judecătoarea Iana Talmaci, care vrea să devină membru CSM. Magistrata de la Strășeni s-a făcut remarcată prin deciziile sale controversate și proprietățile de milioane ale familiei.

Pagina TV8 de pe Instagram la fel a înregistrat o creștere a numărului urmăritorilor. Postarea despre faptul că bărbații din Moldova vor putea să-și ia concediu paternal pe o perioadă de până la 12 luni a fost virală. Proiectul de lege a fost votat de Parlament în lectură finală.

TV8 este prezent și pe platforma TikTok. Clipul video cu trandafirii oferiți de prim-ministra Natalia Gavriliță noului ministru al Agriculturii Vladimir Bolea la depunerea jurământului este în topul preferințelor.

Echipa TV8.md vă mulțumește pentru încrederea oferită și pentru că sunteți zilnic alături de noi!

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram