/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden

/VIDEO/ Orange, partener de încredere în transformarea afacerilor: 100 de soluții de digitalizare /P/

16 noiembrie 2022, ora 14:38

Orange Business a adus împreună comunitatea de afaceri, partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova și dezvoltatorii de produse ICT la cel mai mare eveniment dedicat soluțiilor de digitalizare – Digital Business Transformation. 

Evenimentul a fost organizat de Orange Moldova în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia. Orange Business aduce experiența internațională în Moldova, pentru a ajuta întreprinderile din sectorul public și privat în parcursul lor de transformare digitală.

Orange Business Moldova, parte a Grupului Orange, care deservește peste 2,5 milioane de persoane juridice la nivel mondial, oferă soluții inovative care răspund necesităților individuale ale clienților. Astfel, Orange Business pune la dispoziția mediului de afaceri un spectru larg din peste 100 de soluții de digitalizare, de la conectivitate, logistică inteligentă, până la securitate cibernetică. Aceste soluții digitale sunt dezvoltate de Orange și partenerii săi tehnologici, numărând în prezent peste 30 de vendori de soluții IT, asigurând astfel diversitatea și neutralitatea tehnologiei.

Olga SURUGIU, CEO Orange Moldova: „Orange Business este un partener de încredere pentru digitalizarea și transformarea afacerilor. Digitalizarea reprezintă obiectivul primordial al Orange și complimentează angajamentele noastre de a contribui la digitalizarea societății și facilitarea vieții populației prin servicii și soluții inovative. Este de apreciat că în acest parcurs digital nou și tentant avem susținerea partenerilor strategici de dezvoltare a țării: USAID și Suedia. Împreună ne propunem să promovăm procesul de digitalizare a afacerilor, susținând eforturile Guvernului în acest sens.”

Iurie ȚURCANU, Viceprim-ministru pentru Digitalizare, Guvernul Republicii Moldova: „Avem nevoie de o economie puternică, iar pentru a fi competitivi, antreprenoriatul trebuie să devină digital. În acest sens, atât Guvernul, cât și comunitatea de antreprenori depune eforturi pentru transformarea afacerilor prin programe care să ajute întreprinderile mici și mijlocii cu instrumente de digitalizare. Orange Moldova mereu a fost receptivă la tot ce înseamnă digitalizare și s-a aliniat proceselor inițiate de Guvern și contribuie constant la edificarea ecosistemului digital al țării.”

Doina NISTOR, Directoarea Proiectului Tehnologiile Viitorului: „Investițiile digitale în afaceri sunt extrem de importante pentru eficientizarea sectorului economic național. Acest lucru poate fi realizat doar cu eforturi comune și mă bucur că acest eveniment a reunit atâția parteneri tehnologici și antreprenori locali. Sunt mândră de parteneriatul stabilit între Orange Moldova și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia. Grație acestuia, implementăm proiecte sociale de valoare, iar acum proiectele comune se extind și pentru mediul antreprenorial. Afacerile mici și mijlocii vor putea accesa mai multe granturi oferite pentru digitalizarea business-ului în cadrul Programului de digitalizare a IMM-urilor, lansat de ODA cu susținerea USAID și Suedia.” 

Orange Business însoțește clienții business în transformarea digitală pentru a deveni și mai competitivi

Orange Business oferă un ecosistem unic pe piață, o infrastructură avansată și tehnologii de ultimă generație pentru implementarea mai multor soluții inovative de eficientizare a business-ului. Printre acestea se numără: Virtual PBX, Managed Wi-Fi, Firewall, Antivirus, CRM și altele. 

Gheorghe PANTAZ, Director al Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică: „O istorie de succes realizată în comun cu Orange Moldova, destinată digitalizării proceselor este implementarea Semnăturii Mobile în 2012. Pe parcursul acestor ani, Orange a demonstrat constant că este un partener de încredere și putem miza pe implementarea comună a mai multor soluții digitale revoluționare.”

Ioan BARBULESCU, Director Tehnic, Victoriabank: „Orange este un partener de încredere al Victoriabank, reieșind din totalitatea proiectelor realizate de-a lungul anilor. Printre acestea se numără: protecția împotriva DDoS, SD-WAN, precum și infrastructura Wi-Fi din sucursalele băncii și alte programe de securitate cibernetică implementate de Orange.”

Mai multe informații despre soluțiile Orange Business pot fi găsite pe www.orange.md/business.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Participă la cel mai tare concurs de fotbal de la Orange: Ghicește scorul și câștigă /P/
Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
Alaiba, după 2 săptămâni la Minister: „Fie ne reinventăm economic, fie pur și simplu ne înecăm definitiv în mocirlă”
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 282: Plan eșuat, preț istoric la gaz și pachete însângerate. Kremlinul respinge discuția cu Biden
Natalia Gherman din RM, numită directoare executivă a Direcției Executive a Comitetului ONU de luptă împotriva terorismului
Natalia Gherman din RM, numită directoare executivă a Direcției Executive a Comitetului ONU de luptă împotriva terorismului
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
/VIDEO/ Interviu cu unul dintre cei mai bătrâni deținuți, în vârstă de 71 de ani: „Mama nu știe. Crede că sunt la nepoți”
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz
Putin califică bombardamentele asupra infrastructurii energetice a Ucrainei drept „necesare și inevitabile”: Ce a vorbit cu Scholz

Salut: Cardul de la Victoriabank care îți deschide oportunități nelimitate în banking /P/

02 decembrie 2022, ora 09:43

Victoriabank lansează un nou card de debit, cardul Salut. Un card pentru toată lumea, cu multe avantaje și zero costuri.

Noutatea de astăzi este dublă: cardul Salut este lansat concomitent cu platforma Digital Onboarding https://www.victoriabank.md/carduri/carduri-de-debit/salut.

Disponibil prin platforma Digital Onboarding sau la ghișeu, în orice unitate Victoriabank,  cardul de debit Salut, nu-ți condiționează nimic, din contră, este împachetat cu multe beneficii.

GRATUIT – Emiterea inițială

GRATUIT – Deservirea lunară

GRATUIT – Livrarea cardului la ușă, solicitat prin Digital Onboarding

GRATUIT – Extragere de numerar în MDL și verificarea sold la orice ATM din Republica Moldova (nu doar bancomatele Victoriabank, dar și bancomatele altor bănci)

GRATUIT – Transfer P2P către orice card din Republica Moldova

Bonus 50 MDL – pentru efectuarea plăților lunare, de minim de 3000 MDL.

Atunci când vrei mai mult de la un card bancar, alegi Salut! 

„Cardul Salut va schimba radical opinia preconcepută despre cardurile bancare din Moldova. De ce? Pentru că este cel mai accesibil, fiind destinat oricărui rezident al Republicii Moldova care a împlinit 18 ani și este gratuit absolut necondiționat. Deținătorul cardului Salut poate face  prin el orice tip de tranzacții, fiind scutit de taxa de deservire și, mai mult decât atât, noi oferim clienților un bonus lunar de 50 lei tuturor celor care fac plăți lunare de minim 3000 lei. Odată ce devii posesor al cardului Salut, ai instant acces la toate serviciile digitale ale Victoriabank: aplicația VB24, depozite online, portmoneele electronice, T2A, Happy Hour, etc. Oportunitățile cardului Salut în banking sunt, de-a dreptul, nelimitate!” – a ținut să menționeze Vasile Donica, vicepreşedinte Victoriabank. 

Surprizele pentru posesorii cardului bancar Salut nu se opresc aici! Clienții care vor deschide în perioada 01 – 18 decembrie 2022 un card Salut participă automat la două promoții prin care pot câștiga bilete la concertul din Chișinău de pe 24 decembrie 2022 a formației Okean Elzy.

Promoția - Fii  rapid! 

Primele 65 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor primi gratuit câte două bilete la concertul trupei ucrainene OKEAN ELZY din 24 decembrie în Fun zone.

Promoția - Fii norocos!

Dacă nu ești printre cele mai rapide 65 de persoane, nu te descuraja: avem surprize și pentru tine! 

Alte 50 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding sau la ghișeu și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor beneficia de șansa de a obține gratuit câte două bilete la concertul trupei OKEAN ELZY în Main zone. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu, prin platforma random.org.

Fii rapid, fii norocos și beneficiază de avantaje surprinzătoare ale cardului Salut de la Victoriabank, banca la care luna cadourilor începe chiar în prima zi de iarnă!

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. 

Victoriabank este prima bancă din țară care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 - plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay 

Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online - primul pas spre platforma Digital Onboarding.

/P/ Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Victoriabank lansează serviciul Digital Onboarding: Deschide un cont cu card atașat 100% online /P/
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Cei care s-au înregistrat pe compensatii.gov.md își pot deja afla categoria de vulnerabilitate: Cum anume
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
Din 1 decembrie, vor fi comercializați brazi în toate sectoarele Capitalei: Locurile stabilite de autorități
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
/VIDEO/ A încercat să evite ciocnirea cu un automobil, dar s-a izbit într-un alt obstacol. Detalii despre accident
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
/VIDEO/ Ultimul locuitor din Dobrușa a plecat din sat: Unde este acum moldoveanul ajuns pe prima pagină din The New York Times
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram