Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

no comment

/No Comment/ Ceban zice că nu se teme. „Lăsați-o mai moale, show-ul cu scosul în chiloți a trecut”

17 ianuarie 2022, ora 10:15
Distribuie:

Primarul Ceban nu se teme și chiar ia în derâdere avertizarea, de săptămâna trecută, emisă de ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco. „Șade Ghiță acasă, în cazul dat Sergiu, groază între pisici”, a reacționat Ion Ceban.

În acest fel, Ceban a răspuns la recomandarea lui Litvinenco adresată funcționarilor  publici să nu mai publice facturile la gaz pentru că, în acest fel, ar putea atrage atenția inspectorilor de integritate și chiar a procurorilor.

„O ieșit public cu „ugrozuri”. Hai lăsați-o mai moale, vă rog. Show-ul cu scosul în chiloți la ora 06.00 a trecut, oamenii caută să găsească alte show-uri, care să sustragă atenția de la problemele reale.  Am înțeles că pot să mă trezesc cu cei de la ANI sau CNA, ca să sugă din deget ce put suge din deget, sugeți”, s-a exprimat Ceban

În aceeași ordine de idei, edilul a menționat că ar vrea să vadă adevăratele averi ale reprezentanților PAS din Parlament, Guvern și CMC. „Avem consilieri PAS, care nu au muncit o zi în viața lor. Un fel de trepăduși de prin ONG-uri, care primesc câte 3-4 mii de euro și nimeni nu-i apucă de partea moale a corpului”, a declarat Ceban.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram