Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Accidentul de la Strășeni: Șoferul care a murit era slujitorul unei biserici din Chișinău. Mesajul Mitropoliei

17 iunie 2022, ora 14:26
Distribuie:

Detalii despre accidentul de la Strășeni, în apropiere de localitatea Codreanca. La volanul mașinii se afla slujitorul bisericii „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul clinic municipal „Sf. Arhanghel Mihail” din municipiul Chișinău. Mitropolia Moldovei a venit cu un mesaj de condoleanțe către familie.

„Părintele Diacon Gheorghe Cioruța a lăsat în urma sa familia îndurerată, soția și un copil mic de numai un an. Suntem alături în aceste zile de familia îndurerată și cei dragi, când se despart de vrednicul de pomenire şi iubitul lor părinte”, au scris reprezentanții Mitropoliei pe pagina oficială.

TV8.md reamintește, că în dimineața de vineri, 17 iunie pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de localitatea Codreanca, un automobil și un autocamion s-au lovit violent. Șoferul mașinii de marca „Dacia” ar fi adormit la volan. Din nefericire, acesta a decedat pe loc.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Accident grav! Un automobil și un autocamion s-au lovit violent, la Strășeni: Șoferul mașinii ar fi adormit la volan

17 iunie 2022, 09:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram