Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

/VIDEO/ Activitatea ilegală a unui cazino, deconspirată: Era camuflat și puternic securizat. Miza minimă de participare la joc

17 iunie 2022, ora 11:05
Distribuie:

Activitatea ilegală a unui cazino a fost deconspirată. Sala de jocuri de noroc era amenajată într-un imobil din sectorul Centru al Capitalei. Aceasta era camuflată și dotată cu sisteme avansate de securitate. Pentru a lua parte la joc, participanții trebuiau să fie recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia 3.000 de lei.  

Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat de 35 ani, locuitor al Capitalei. Sala de jocuri de noroc activa doar pe timp de noapte, unde participa un număr impunător de persoane. Aceasta era monitorizată prin video extern și limitare de acces.  

În cadrul acțiunilor, polițiștii au ridicat o masă de joc, peste 2.000 de fișe, cărți de joc și înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată.  

În prezent, polițiștii documentează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram