Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

comerciale

Farmacia Familiei a obținut Mercuriul de Aur la concursul „Marca comercială a anului 2021” (P)

17 iunie 2022, ora 19:51
Distribuie:

Și în acest an, Farmacia Familiei și-a reconfirmat statutul de unul dintre cele mai de succes și îndrăgite branduri din Republica Moldova. Asta o demonstrează obținerea Premiului Mare – Mercuriul de Aur la concursul „Marca comercială a anului 2021”, nominația Responsabilitate Socială. 

Acest trofeu vină să pună în valoare, pentru al patrulea an consecutiv recunoașterea clienților noștri, fiind cel mai important criteriu de care ne conducem în activitatea noastră. 

Desigur, obținerea acestei performanțe este rodul muncii unei echipe responsabile, implicată plenar și care stă la straja sănătății publice cu empatie și profesionalism. 

Ne angajăm în continuare să contribuim la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă amplă de produse, servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil. 

În același timp, vom munci  cu și mai multă încredere, dedicație, ca să fim și mai buni pentru clienți și comunitate. 

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o oferiți atunci când alegeți Farmacia Familiei! 

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram