Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

timp liber

/VIDEO/ Zelenski a apărut la o conferință despre tehnologii de la Paris, sub forma unei holograme

17 iunie 2022, ora 12:44
Distribuie:

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a apărut joi, la o conferință despre tehnologie de la Paris, sub forma unei holograme, făcând referire la „Războiul Stelelor” și al Doilea Război Mondial, scrie digi24. Totodată, Președintele ucrainean s-a adresat și Forumului Fondatorilor din Marea Britanie tot prin hologramă. Liderul de la Kiev i-a îndemnat pe antreprenorii din domeniul tehnologiei să ajute la reconstruirea Ucrainei.

Liderul de la Kiev a spus în fața unei mulțimi de sute de oameni la târgul comercial VivaTech că Ucraina oferă firmelor de tehnologie o șansă unică de a reconstrui țara ca o democrație complet digitală. Volodimir Zelenski a cerut ajutor cu privire la condițiile de împrumut-închiriere, un aranjament în care ajutorul este oferit fără plată, dar cu înțelegerea că hardware-ul va fi returnat. 

De asemenea, liderul de la Kiev a subliniat și că „vom învinge și imperiul”, comparând forțele ruse cu personajele negative din franciza „Războiul Stelelor”.

„Este neobișnuit ca președinții sau șefii de guvern să folosească o hologramă pentru a se adresa oamenilor, dar acesta nu este singurul aspect al „Războiului Stelelor” pe care îl punem în practică”.

Totodată, Președintele ucrainean s-a adresat și Forumului Fondatorilor din Marea Britanie tot prin hologramă. Liderul de la Kiev i-a îndemnat pe antreprenorii din domeniul tehnologiei din Marea Britanie 

Ucraina a fost lăudată pentru modul în care folosește tehnologia în timpul războiului cu Rusia, utilizând comunitățile cripto pentru a strânge fonduri și chiar făcând apel cu succes la Elon Musk să furnizeze infrastructura pentru serviciile de internet prin satelit.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram