Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

externe

/VIDEO/ NASA prezice o furtună solară ce va lovi Pământul! Când ar avea loc impactul: Ar putea exista o perturbare a GPS-ului

17 iulie 2022, ora 20:30
Distribuie:

Tamitha Skov, cunoscută sub numele de „Femeia meteo spațială” a prezis o „lovitură directă” din partea unei furtuni solare către Pământ. Sâmbătă, 16 iulie, ea a postat un video cu modelul de predicție al NASA, notează alephnews.ro.

„NASA prezice un impact la începutul zilei, pe 19 iulie. Sunt posibile apariții puternice de Aurora cu acesta, până la latitudini medii”, a explicat ea.

Unul dintre cei mai importanți experți în științele spațiale din lume a prezis o „lovitură directă” din partea unei furtuni solare către Pământ, potrivit unei publicații străine.

Tamitha Skov, cunoscută sub numele de „Femeia meteo spațială”, este cercetător științific la Aerospace Corporation și este un educator științific premiat pe rețelele de socializare. 

„Lovitură directă!”, a prezis ea. „Un filament în formă de șarpe lansat ca o mare furtună solară se află în zona de lovire a Pământului”.

Ea a precizat că ar putea exista o perturbare a GPS-ului și a radioamatorilor. În mai puțin de o oră, ea a postat un videoclip de cinci secunde cu soarele.

„Filamentul lung, asemănător unui șarpe, s-a rotit în afara Soarelui într-un balet uimitor„, a scris ea. „Orientarea magnetică a acestei furtuni solare dirijate de Pământ va fi greu de prezis. Pot apărea condiții de nivel G2 (posibil G3) dacă câmpul magnetic al acestei furtuni este orientat spre sud!”, a explicat ea.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram