Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

timp liber

/HOROSCOP/ Berbecii se preocupă de problemele apropiaților, iar Balanțele nu se vor amesteca în planurile celor dragi

18 iunie 2022, ora 09:45
Distribuie:

Taurii au nevoie de o abordare matură a problemelor lor ce au legătură cu progresul profesional. Berbecii se preocupă de problemele apropiaților, iar Balanțele nu se vor amesteca în planurile celor dragi.

Horoscop Berbec – 18 iunie 2022: Chiar dacă problemele apropiaților ți se par mai puțin importante decât ale tale, ar fi bine să le lași pe ale tale deoparte și să le dai o mână de ajutor. Poate că nu vor accepta decât să discute cu tine despre soluții, dar și asta contează. 

Horoscop Taur – 18 iunie 2022: Ai nevoie de o abordare matură a problemelor legate de progresul profesional. Altfel, te vei trezi nemulțumit din motive pe care le exagerezi doar pentru că îți generează frustrări. 

Horoscop Gemeni – 18 iunie 2022: O parte din tine, cea mai evoluată, va ști ce ai de făcut pentru a nu-ți pune în pericol planurile. Dar de la teorie la practică e drum lung și greu, iar acolo se ajunge doar cu un efort de voință. 

Horoscop Rac – 18 iunie 2022: Ți se cere răbdare, toleranță și bunăvoință față de toți cei din jur, dar și față de propria persoană, ca să îți asiguri un anumit echilibru. Situațiile nu vor fi dificile, cât complicate și se poate lăsa cu dureri de cap inutile. 

Horoscop Leu – 18 iunie 2022: Ar fi bine să îți domolești puțin dorințele și să stabilești o ierarhie, ca să poți judeca la rece ce eforturi ar trebui să faci acum și ce poți amâna. Partenerii au nevoie de încrederea ta, mai ales de cea care se vede prin fapte. 

Horoscop Fecioară – 18 iunie 2022: Una caldă, una rece, la muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate. Semnalele pe care le primești de la propriul corp ar trebui luate în considerare.

Horoscop Balanță – 18 iunie 2022: Ar fi de dorit să nu te amesteci prea mult în planurile făcute de cei dragi, mai ales dacă e vorba de copii suficient de mari, cât să poată decide singuri. Poate ești convins că ai dreptate, dar la fel gândesc și ei. 

Horoscop Scorpion – 18 iunie 2022: Situația din familie îți limitează mult opțiunile, mai ales cele pe termen scurt. Dar cu multă răbdare și un strop de înțelepciune, vei reuși să faci loc și pentru planurile tale. 

Horoscop Săgetător – 18 iunie 2022: Timpul tău este limitat, nevoile sunt multe, de aceea va trebui să faci din nou o selecție realistă a ceea ce ai de făcut. Nu e ușor, mai ales că unele treburi te atrag, altele, nu. 

Horoscop Capricorn – 18 iunie 2022: Ai nevoie urgentă de o selecție a cheltuielilor, de o ierarhie corectă a acestora, ca să nu te mai lași pradă dorinței de a acumula cât mai mult, doar-doar vei reuși să acoperi totul. 

Horoscop Vărsător – 18 iunie 2022: Vei avea, pe întreg parcursul zilei, momente speciale de înțelegere a unor erori, a unor exagerări sau a unor erori de judecată care au condus la situații imposibile, din care acum trebuie să ieși. 

Horoscop Pești – 18 iunie 2022: Intuiția te ajută mai mult decât de obicei, dar e nevoie de echilibru interior, cel care asigură liniștea interioară necesară ca să poți auzi vocea firavă a intuiției. Echilibrul este responsabilitatea ta.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram