Război în Ucraina, ziua 85: Criza alimentară, legea marțială, mobilizarea bărbaților și întâlnirea de la New York

sport

/VIDEO/ Campionatul Național Under-17 la lupte libere: Dueluri tari sub privirile campioanei europene Irina Rîngaci

19 aprilie 2022, ora 12:33
Distribuie:

Peste 200 de sportivi au participat la finalul săptămânii trecute la Campionatul Național Under-17 la lupte libere și feminine. Dueluri tari s-au dat pe saltea sub privirile campioanei europene Irina Rîngaci. Turneul a fost un bun prilej pentru participanți de a fi selectați pe viitor pentru participarea la competițiile internaționale. 

Sportivi din toate raioanele țării cu vârste cuprinse până la 17 ani s-au adunat la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale unde s-a desfășurat Campionatul Național la lupte libere și feminine. 

Dueluri aprige s-au dat pe saltele, iar participanții, atât la masculin, cât și la feminin, s-au confruntat în total la 10 categorii de greutate. Printre premianți s-au numărat sportivi experimentați, dar și debutanți.

Evoluțiile tinerilor luptători au fost urmărite din tribune de către numeroși spectatori, dar și de către campioana mondială și europeană la lupte libere feminine, Irina Rîngaci. Sportiva admite că avem sportivi talentați, care sunt viitorul țării noastre.

Campionatul Național de lupte libere și feminine Under-17 a reprezentat o șansă imensă pentru viitorii campioni să ne reprezinte țara la turneele internaționale. 

Cei mai buni luptători s-au ales cu medalii, diplome, dar și premii bănești. În luna mai, va avea loc Campionatul Național de lupte libere rezervat școlarilor și tinerilor de până la 20 de ani. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram