Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

sport

/VIDEO/ Cătălin Spînu a dat lovitura în Croația: Luptătorul moldovean a cucerit aurul la Campionatul European U-15

19 iulie 2022, ora 16:37
Distribuie:

Imnul țării noastre a răsunat din nou la un Campionat European de lupte libere. Discipolul Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din orașul Călărași, Cătălin Spînu, a obținut titlul suprem la turneul continental U-15, care a avut loc în Croația.

Cătălin Spînu a evoluat în categoria de 62 de kilograme și rând pe rând a dispus de adversari din Armenia, Polonia, Turcia și Georgia, iar în finală l-a învins clar pe ucraineanul Artur Kostiuk. 

Punctul culminant al competiției din Croația a fost la ceremonia de premiere, unde a răsunat imnul Republicii Moldova. 

Tot la competiția din Zagreb, Victor Vdovii, discipol al Liceului  Internat Municipal cu Profil Sportiv s-a clasat pe locul 3, obținînd bronzul în limita categoriei de 41 kilograme. 

Alți trei sportivi moldoveni s-au clasat pe locul 5 la Campionatul European de lupte U-15. 

Lotul nostru de sportivi a fost condus de antrenorii Iurie Dermenji, Constantin Cobîlean, Eni Tudor, Maxim Gîlcă și Sergiu Kim. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram