Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

comerciale

/VIDEO/ Copiii trebuie să fie în siguranță! Soluțiile pentru prevenirea căderii în gol oferite de Plastregal (P)

19 iulie 2022, ora 20:40
Distribuie:

Compania Plastregal trage un semnal de alarmă cu privire la siguranța copiilor și oferă părinților măsuri de prevenire a căderilor în gol.

„Am decis la nivel de companie să facem o listă de soluții pentru a-i proteja pe cei mici de eventualele pericole de cădere de la înălțime. Este firesc ca copiii noștri, din curiozitate să fie atrași de ferestre. Astfel ei cunosc mediul înconjurător. Totuși, neatenția și lipsa de prevenție pot costa nu doar sănătatea copiilor noștri, dar și viața lor. Ne-am gândit că este foarte important ca părinții să fie informați cu privire la metodele de protecție pentru aceste situații periculoase și stresante”, a declarat specialista în marketing, Plastregal, Aliona Blaj.

Soluțiile sunt simple, dar foarte eficiente. Ele asigură atât liniștea părinților, cât și siguranța garantată a copiilor.  

„Ca soluții pentru restricționarea deschiderii ferestrelor recomandăm folosirea mânerelor speciale și blocatoarelor. În mod obișnuit, o fereastră este acționată de un mâner care absolut nu restricționează nici închiderea, nici deschiderea ferestrelor. Totuși, în cazul în care vrem să ne protejăm copiii noștri, este bine să acordăm atenție următoarelor mijloace de protecție”.

„În prim plan, avem un mâner special care nu poate fi acționat în mod obișnuit. Acesta poate fi deschis doar în cazul când este aplicată o forță specială pe el. Evident, acest mâner poate fi recomandat doar copiilor care încă nu dețin această forță, cu vârsta cuprinsă între 1 an și 4 ani”.

„Următorul mâner are un grad de protecție mai sporit datorită acționării controlate cu ajutorul acestei cheițe care ne permite să fixăm mânerul în una dintre cele două poziții, fie deschisă, fie închisă. Este bine să avem cheița la îndemână atunci când vrem să acționăm fereastra”.

„Și cel mai înalt grad de protecție, care este de fapt și cel mai practic, îl obținem cu ajutorul blocatorului, care se fixează pe partea de jos a cerecevelei și blochează doar deschiderea totală a ferestrei. Este comod, deoarece, în același timp când el este blocat, noi putem deschide fereastra noastră la poziția de aerisire și la poziția de micro ventilare. Această cheiță o putem folosi doar atunci când vrem să instalăm o plasă sau atunci când vrem să spălăm fereastra”, a menționat specialista în marketing, Plastregal, Aliona Blaj.

O altă greșeală care duce spre tragedie este și atunci când plasele pentru insecte sunt considerate paravane protectoare.

„Atenționăm părinții că din lipsa de experiență, copiilor li se creează iluzia că și plasele pentru insecte sunt un mijloc de protecție, însă nu este așa. Ele ne protejează doar de insecte și nu împotriva căderilor în gol”.

„Și pentru că siguranța copiilor este foarte importantă pentru noi, am desfășurat acest subiect pe blogul Plastregal pentru ca în orice moment părinții să acceseze și să se informeze la acest subiect important”, a declarat specialista în marketing, Plastregal, Aliona Blaj.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram