Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

20 de ani de Cayenne: Ştiai că prima generație există şi într-un format decapotabil?

FOTO: autoblog.md
19 septembrie 2022, ora 13:39
Distribuie:

Porsche a luat de la început în considerare forme alternative ale caroseriei SUV clasice cu cinci uși pentru Cayenne. La scurt timp după lansarea modelului de primă generație în decembrie 2002, s-au gândit trei variante suplimentare: un coupe, o versiune întinsă cu 20 de centimetri și cu un rând suplimentar de scaune, dar şi o decapotabilă, oricât de ciudat nu ar suna asta!

În mod surprinzător, ceea ce ar fi putut părea cea mai puțin convențională opțiune, un decapotabil bazat pe Cayenne, cu o lungime de aproximativ 4.8 metri, nu a fost un proiect imediat aruncat la coşul de gunoi, ci chiar construit. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram