Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Premieră: Prototipul pre-serie al noului Mercedes-Benz eActros LongHaul

FOTO: autoblog.md
19 septembrie 2022, ora 16:15
Distribuie:

Daimler Truck își continuă misiunea de a facilita un transport local complet neutru din punctul de vedere al amprentei de carbon. Producătorul demonstrează acest lucru cu un portofoliu larg de vehicule complet electrice prezentat la IAA Transportation 2022 din Hanovra.

Punctul de atracție al ofertei prezentate de Daimler Truck în cadrul târgului este Mercedes-Benz eActros LongHaul, un camion de mare tonaj pentru transport pe distanțe lungi, propulsat de baterii electrice, pe care producătorul îl prezintă publicului în premieră.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram