Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

/VIDEO/ Sărbătoare în familia documente.md: Compania a împlinit 15 ani de activitate (P)

19 septembrie 2022, ora 22:15
Distribuie:

Sărbătoare frumoasă în familia Documente.md. Compania a împlinit 15 ani de activitate, prilej pentru care a ales să-și sărbătorească dedicația, munca și reușitele pe care le-a adunat în toată această perioadă. 

„La mulți ani vouă, Documente.md!”.

„Nici nu ne-am dat seama când am ajuns la acești 15 ani cu o echipă puternică, cu o companie foarte bună pe piața Republicii Moldova atât pe intern, cât și pe extern”.

„Reușitele Documente.md sunt, de fapt, sistemele care sunt puse și procesele... implicarea deplină pe care noi o avem, dorința de a da servicii de calitate pe piața Republicii Moldova, pentru că orice om are dreptul la servicii de calitate”.

„La Documente.md la bază este în primul rând rapiditatea, profesionalismul, deschiderea și desigur tendința de a ajuta oamenii”, a declarat directorul executiv, Documente.md, Raisa Ghirișan.

„Lucrăm cu oameni, lucrăm pentru oameni. Este despre calitate, transparență, servicii moderne... mult, mult, mult suflet”, a menționat directorul general, Documente.md, Ion Ghirișan.

Deși se bucură de succese și realizări frumoase, compania Documente.md nu se oprește aici.

„La moment compania Documente.md după cum vedeți, este în creștere. Scopurile sunt foarte mari. Noi tindem spre ele și obligatoriu o să le îndeplinim. La moment, avem scopul de a ieși de pe piața Republicii Moldova pe piața internațională, pentru că, după cum cunoașteți, noi prestăm servicii legate de obținerea cetățeniei europene, precum și cetățenia Republicii Moldova, pentru cei care au posibilitatea și dreptul de a o obține”, a vorbit directorul executiv, Documente.md, Raisa Ghirișan.

O companie nu poate rezista în timp fără o echipă profesinistă. Munca oamenilor Documente.md a fost răsplătită prin diplome de merit, cuvinte de recunoștință și multe alte surprize organizate de către pilonii acestui centru - Ion și Raisa Ghirișan.

„Astăzi, vreau să vă mulțumesc din plin vouă, cei care zi de zi munciți și puneți baza companiei și respectiv, dați posibilitatea ca pe piața Republicii Moldova și pe piața internațională să se presteze servicii bune”, a declarat directorul executiv, Documente.md, Raisa Ghirișan.

Urările de bine nu s-au lăsat mult așteptate.

„Le doresc tuturor colegilor multă prosperitate și să rămână întotdeauna acea echipă unită, care are țelul de a ajuta oamenii din întreaga lume să-și facă actele în regulă”, a declarat PR managerul, Documente.md, Adriana Salcoci.

„S-au făcut foarte multe lucruri frumoase și tot așa s-o țină mai departe. La mulți ani, Documente.md!”, a menționat managerul Resurse Umane, Documente.md, Ludmila Stratan.

Documente.md este o companie stabilă, apărută în 2007 pe piața din Republica Moldova. În prezent, ea oferă o gamă largă de servicii și la nivel internațional.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram