Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

social

Tentativă de omor la Hîncești: Un bărbat, condamnat la 11 ani de închisoare

20 mai 2022, ora 15:51
Distribuie:

Un bărbat de 56 ani, a fost condamnat la 11 ani închisoare pentru tentativă de omor a unui alt bărbat dintr-un sat din Hîncești. Oamenii legii au stabilit că, inculpatul în data de 1 ianuarie, fiind beat și aflându-se într-o localitate din raionul Hîncești, a pătruns în casa de locuit a unui bărbat, cu care nu se afla în relații bune. L-a rănit cu un cuțit în regiunea feței, gâtului și în regiunea coastei drepte, astfel, victima s-a ales cu traumatisme periculoase pentru viață și sănătate.

Pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, cât și judecării cauzei penale, inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, măsură care a fost menținută și de către instanța de judecată, până când sentința va deveni definitivă.

În cadrul ședinței de judecată, inculpatul a pledat nevinovat.

Totodată, bărbatul vizat, în anul 2018 a mai fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de probă de 3 ani, fiind recunoscut vinovat pentru violență în familie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram