Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

comerciale

Echipa Run for Children, în slujba binelui: Poți schimba destine în pași de alergare (P)

20 iulie 2022, ora 14:13
Distribuie:

Organizația Copil, Comunitate, Familie participă pentru al patrulea an la Maratonul Internațional Chișinău, organizat de Sporter.md, care va avea loc pe 25 septembrie. Ca și anii precedenți, organizația mobilizează atât alergători profesioniști, cât și pasionați de un mod activ de viață în echipa Run for Children.

Scopul echipei Run for Children este de a se consolida în slujba binelui, ajutând ca fiecare copil să crească într-o familie. O casă pentru cinci copii, este una dintre cauzele sprijinite în acest an. 

Din motivul lipsei unui loc de trai și a veniturilor instabile ale părinților copiii riscă să ajungă în grija statului, rupți de lângă părinții iubitori. Oare asta ar fi o soluție pentru cei 5 copii și părinții lor?

Oricine poate pune o „piatră” la temelia schimbării

CCF Moldova invită atât alergătorii individuali, cât și companiile să se înscrie în echipa Run for Children.

În toți acești ani, peste 400 de alergători și voluntari au fost aproape de munca organizației, contribuind la sprijinul anual a peste 700 de copii să rămână sau să revină în familii.

De ce să te înscrii în echipa Run for Children?

Cu Run for Children ești mai mult decât un alergător, ești un erou pentru copii. Promovezi cultura dăruirii. Ne ajuți să schimbăm vieți și să transformăm sistemul. 

Cum vei fi mulțumit?

Cu un tricou tehnic de alergare de cea mai bună calitate și  kit-ul complet oferit de organizatori.

Ședințe gratuite de antrenament cu cel mai tare antrenor – Vitalie Gheorghiță.

Susținere și încurajare pe tot traseul de către voluntarii Run for Children.

O mega petrecere la Pasta Party 2022;

La cortul Run for Children veți găsi fructe eco, mix de semințe și băuturi răcoritoare. Premii de la parteneri pentru finaliști.

Raport ulterior, cum au fost utilizați banii colectați.

Înregistrările au fost deschise

Companiile interesate urmează să se înscrie în cursa Run for Children până la data de 15 august, iar alergătorii individuali până la data de 5 septembrie, alergând una dintre cele 4 distanțe: maraton – 42 km; semi-maraton – 21 km; 10 km sau 5 km.

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să completați formularul, accesând următorul link: bit.ly/3IOvST6, să selectați pachetul și să vă înregistrați.

Echipa Run for Children aleargă pentru copiii care au nevoie de o familie. Aproape 1000 de copii mai sunt în orfelinatele din țară, iar fiecare al cincilea copil trăiește în sărăcie absolută, riscând să fie separat de familia sa.

Pentru întrebări suplimentare, scrieți la adresa contact@ccfmoldova.org.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram