/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

comerciale

Newton House: Ofertă fără precedent la apartamente! Garantăm că îți întoarcem banii dacă te răzgândești (P)

20 iulie 2022, ora 17:48
Distribuie:

Îți dorești să cumperi un apartament la cele mai convenabile condiții și, totodată, să ai control deplin asupra investiției tale? În premieră, NEWTON HOUSE Grădina Botanică lansează o ofertă unică pe piața imobiliară din Moldova. Acum poți cumpăra apartament, iar dacă te vei răzgândi, compania îți întoarce banii. 

Cel mai modern complex rezidențial de la Botanica anunță deschiderea vânzărilor pentru următoarea etapă a tranșei 2. Cei care nu au reușit să procure un apartament contemporan lângă parc la etapele anterioare, o pot face în continuare la cele mai favorabile condiții. 

Cumpără apartament și dacă te vei răzgândi să-l păstrezi, compania îți va întoarce banii 

NEWTON HOUSE Grădina Botanică a decis să nu neglijeze nici un aspect important în alegerea locuinței și să ușureze procesul de achiziție. Compania continuă să faciliteze accesul la propria locuință și vine în sprijinul celor care au temeri să nu piardă banii cumpărând un apartament. Astfel, lansează o ofertă unică de restituire a banilor pentru cei care se răzgândesc să păstreze locuința. 

Pentru a oferi și mai multă încredere și siguranță celor care continuă să achite ratele trimestriale și, spre exemplu, s-au răzgândit de apartament sau au frică că blocul locativ nu va fi predat în exploatare la timp — de asemenea, compania restituie banii, indiferent de motiv. Dezvoltatorul oferă posibilitatea fiecărui beneficiar să-și întoarcă banii comod, rapid și fără proceduri complicate.

Achitarea în rate direct de la dezvoltator – cea mai rapidă și sigură cale de a cumpăra un apartament

Pe lângă condițiile de achiziție comode și extrem de avantajoase, compania oferă posibilitatea de achitare convenabilă pentru tinerele familii și condiții mai avantajoase decât creditele ipotecare:

Achitare în rate 

Pe 5 ani

Cu 0% dobândă

Cu 0% comision

Fără implicarea băncii 

Fără gaj

Doar cu buletinul

Timp de o oră

Direct de la dezvoltator

Alege să trăiești în cel mai contemporan complex rezidențial de la Botanica, înconjurat de natură!

Proiectul prevede construirea unui complex modern cu mai multe blocuri locative, spații comerciale imense și spații de recreere pe un teritoriu privat de nouă hectare. 

Fiind amplasat chiar vis-a-vis de parcul natural Grădina Botanică, ești înconjurat de 1 000 000 m2 spații naturale. 

Complexul are tot ce este necesar pentru o viață fericită, odihnă și muncă: infrastructură dezvoltată care acoperă nevoile zilnice ale rezidenților, zone de shopping, restaurante, ateliere, grădiniță modernă, terenuri de joacă și sport, piste pentru cicliști, havuz. 

Într-o clădire separată sunt planificate o sală de fitness, un bazin de înot acoperit pentru copii și adulți. Spațiul interior al complexului rezidențial va fi complet liber de mașini, curțile vor fi proiectate inteligent și securizate 24/24. 

Iar pentru proprietarii de mașini, există o parcare comodă subterană multietajată cu 3000+ locuri de parcare și încărcătoare pentru mașini electrice. Pe teritoriul complexului rezidențial va fi amplasată și o spălătorie auto. 

Managerii de vânzări din oficiul mobil (str. Grădina Botanică 18, peste drum de intrarea în parcul Grădina Botanică) îți vor fi alături pe parcursul întregului proces de achiziție cu toate informațiile și resursele necesare, pentru ca tu să ai convingerea că ai făcut alegerea care să conteze. 

Pentru detalii despre avantajele complexului, prețuri cât și condițiile de cumpărare, accesează site-ul: newton.md/botanica sau ia legătura cu departamentul de vânzări la numărul: 076 01 51 27.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Newton House Grădina Botanică: Complexul e construit exclusiv din finanțare proprie, fără credite bancare (P)

18 iulie 2022, 10:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram