/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

sport

/VIDEO/ Președinta Maia Sandu, întâlnire cu echipa olimpică de tineret a țării: Șefa statului a înmânat drapelul sportivilor

20 iulie 2022, ora 16:03
Distribuie:

Președinta țării, Maia Sandu, a participat la prezentarea echipei Moldovei, care va evolua la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Șefa statului a înmânat drapelul țării sportivilor noștri și le-a urat mult succes la competiția care va avea loc în Slovacia la sfârșit de iulie. 

Președinta Maia Sandu a înmânat drapelul Republicii Moldova judocanului Vlad Mitru în cadrul evenimentului de prezentare a lotului nostru pentru festivalul Olimpic al Tineretului European. 

Republica Moldova va fi reprezentată la competiția din Slovacia de 19 sportivi, care vor concura la următoarele probe de sport – atletism, badminton, judo, natație și tenis. 

Va fi pentru a șasea oară când țara noastră va evolua la un asemenea turneu de anvergură. 

Competiția va avea loc în orașul Banska Bystrica în perioada 24-30 iulie.

Sandu salută decizia privind liberalizarea exporturilor: „Este un gest care ne arată că nu suntem singuri”

19 iulie 2022, 10:07

Purtătorul de cuvânt al lui Putin i-a răspuns lui Sandu: „Chișinăul nu trebuie să vadă vreun pericol din partea Rusiei”

14 iulie 2022, 16:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram