Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Alpina îl are gata şi deschide cărţile de comandă pentru noul XB7 facelift

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 16:32
Distribuie:

Alpina detaliază un set de modificări pregătite pentru modelul X7 facelift. De această dată, bază pentru proiectul de tuning este noua versiune de top M60i. Comenzile pot fi deja procesate.

Unitatea de propulsie cu V8 twin-turbo de 4.4 litri, care dispune acum şi de tehnologia BMW mild hybrid (+12 CP/200 Nm), oferă baza pentru rezervele de înaltă performanță și pentru livrarea fără efort a puterii. Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram