Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Încă o baterie auto! Ce are suplimentar un Mercedes-Benz S-Class echipat cu DRIVE PILOT

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 13:44
Distribuie:

În ceea ce privește conducerea condiționată automatizată (SAE Level 3), siguranța și fiabilitatea sunt prioritățile de top pentru Mercedes-Benz.

Noul DRIVE PILOT se bazează, prin urmare, pe o arhitectură de sistem care permite controlul în condiții de siguranță al tuturor situațiilor care ar putea apărea. În acest scop, frânarea, direcția, sursa de alimentare și unele părți ale sistemului de senzori sunt proiectate cu redundanță fizică și funcțională.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram