Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Noul BMW iX a devenit maşină de poliţie în Elveţia

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 10:30
Distribuie:

Cu primul BMW iX din lume, care a fost transformat special pentru uzul poliției, BMW Elveţia furnizează poliției un vehicul care combină o potrivire ridicată pentru utilizarea de zi cu zi, caracteristici de conducere agilă și mobilitate fără emisii la nivel local.

Cu o autonomie de până la 630 km, o sarcină utilă de până la 645 kg și o putere de 523 CP, BMW iX xDrive50 este potrivit atât pentru patrule prelungite, cât și pentru operațiuni neprevăzute, critice din punct de vedere a timpului. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram