Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Premieră: Noul Renault Trafic Van a fost trecut pe electricitate

FOTO: autoblog.md
20 septembrie 2022, ora 12:53
Distribuie:

Renault este încântat să participe la revenirea salonului IAA Transportation din Hanovra (20-25 septembrie), la patru ani după ce a avut loc ediția precedentă. Această expoziţie este dedicată maşinilor comerciale, microbuzelor, autobuzelor, camioanelor şi altor vehicule noi care sunt mai mari şi mai grele decât autoturismele obişnuite.

Marea premieră din standul Renault este noul Trafic Van E-Tech Electric. Află mai multe detalii despre model, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram