Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

no comment

Grosu și Tauber s-au luat peste picior în Parlament: „Dacă vreți să beneficiați de tratament colegial, mai puține complimente...”

21 ianuarie 2022, ora 10:55
Distribuie:

Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu un schimb de replici între spicherul Igor Grosu și deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber. Cei doi au ajuns să se ia peste picior unul pe altul după ce Tauber a anunțat în debutul ședinței plenare că fracțiunea sa nu a avut permisiunea de a înregistra la secretariat un proiect de lege și o hotărâre. 

„Noi astăzi am încercat să înregistrăm la secretariat o solicitare din partea fracțiunii Șor. Eu știu că o să spuneți că în sesiune extraordinară nu sunt acceptate proiecte adăugătoare în ordinea de zi. Totuși, eu vă solicit să faceți uz de dreptul dumneavoastră de președinte al Parlamentului și să puneți la vot propunerile noastre, care credem că sunt foarte eficiente și o să aducă beneficii țării noastre”, a spus Marina Tauber. 

În replică, Igor Grosu a spus că demersul deputatei trebuie înregistrat la secretariat. Tauber a insistat, însă, să îl citească, iar alți deputați au fost împotrivă, invocând încălcarea regulamentului. 

„Despre regulament mai bine să nu vorbim, că ați uitat de el”, a spus deputatat PP „Șor”. 

„Haideți, dacă vreți să beneficiați cumva de un tratament colegial, mai puține complimente de dimineață”, a spus Grosu. 

„Depinde și voi cum o să procedați, câte complimente o să fie depinde și de dumneavoastră”, a menționat Tauber. 

„Simpatiile sunt cunoscute reciproce, așa că să nu ne afișăm repetat”, a fost răspunsul lui Igor Grosu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram