Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

/VIDEO/ Mâncare delicioasă și voie bună: Zeci de oameni au mers la primul festival barbeque din Capitală

Foto simbol
21 mai 2022, ora 20:36
Distribuie:

Aripioare picante, costițe cu sos dulce-acrişor, pilaf cu midii și desigur burghere fabuloase de vită. Toate au putut fi gustate și savurate din plin, astăzi, în parcul Valea Trandafirilor din Capitală. Mirosul irezistibil a atras zeci de vizitatori, care și-au alintat papilele gustative cu tot ce au poftit. Mai ales că bucătarii iscusiți și-au scos la înaintare toată măiestria, dar și-au păstrat secretele. Plăcerea i-a costat însă bani frumoși pe toți pofticioșii.

Zeci de oameni au roit, astăzi, în jurul celor mai iscusiți bucătari din țară, care au încins grătarele în parcul din Valea Trandafirilor din Capitală.

Frigăruii de porc, aripioarele și burgherele de vită au fost la ordinea zilei. Nu a lipsit nici porumbul copt, care le-au făcut din ochi petrecăreților chiar la intrare în parc.

Deliciul culinar a venit din partea acestor bucătari, ei au adus un cuptor special, în care au preparat cele mai delicioase costițe, s-au lăudat ei. 

Cei care au venit în parc au rămas încântați și ne-au spus că mai că nici nu s-ar duce acasă.

Ei bine, dar o mâncare bună se servește cu licori alese. Vinul și berea rece au curs gârlă. Berarul, Sergiu Litra, și-a delectat clienții cu cele mai gustoase soiuri de bere.

Organizatorii ne-au spus că acest festival e ca o gură de aer proaspăt, după pandemie.

Seara se va încheia cu un concert în aer liber, vor evolua Cleopatra Stratan și Mark Stam. Iar cei care nu au reușit să vină astăzi o pot face și mâine. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram