Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

sport

/VIDEO/ Naționala feminină a Moldovei, în pline pregătiri: „Tricolorele” se vor duela cu România și Lituania

21 iunie 2022, ora 12:51
Distribuie:

Naționala feminină a Moldovei s-a reunit în cantonament la Centrul din Vadul lui Vodă în vederea pregătirii pentru meciurile oficiale din luna iunie. „Tricolorele” se vor duela cu reprezentativele similare ale României și Lituaniei în preliminariile Campionatului Mondial 2023.

La reunire, „tricolorele” au primit mai multe mesaje de susținere de la antrenorul principal al naționalei masculine, Serghei Cleșcenco, care le-a dorit mult succes în meciurile care urmează. 

După ce au absentat, din cauza accidentărilor, în primele meciuri oficiale din acest an, au revenit acum la prima reprezentativă două jucătoare de bază, portarul Natalia Munteanu și apărătoarea Cristina Cerescu.

Lotului naţional în acest cantonament s-a alăturat pentru prima dată şi moldoveanca de 21 de ani, Rimma Musabeh, legitimată la formaţia Middle State Georgia în Statele Unite ale Americii. 

Astfel selecționerul Eduard Blănuță are la dispoziție 22 de jucătoare dintre care 13 evoluează la cluburi din străinătate. 

Meciul Moldova - România va avea loc vineri la Chișinău pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 18:00. Patru zile mai târziu, „tricolorele” vor juca cu selecționata Lituaniei. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram