Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Impresionant! Un Cayenne S de primă generaţie a putut parcurge fără mari probleme Hell’s Revenge

FOTO: captură video
21 septembrie 2022, ora 10:36
Distribuie:

Există un motiv pentru care Moab-ul din statul american Utah este un fel de mecca pentru pasionații de off-road. Traseele sale provocatoare, moștenirea de zeci de ani și peisajul legendar îl fac unul dintre cele mai distractive locuri pentru a pune la mare încercare un SUV. Deși traseul „Hell’s Revenge” este cunoscut ca unul dintre cele mai hardcore din Moab, un Porsche Cayenne de primă generaţie nu prea a întâmpinat probleme în a-l parcurge.

Harrison Schoen a hotărât că ar fi o idee bună să cucerească Moab folosind un Porsche Cayenne S din 2008, rulat, complet stoc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram