Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Record mondial Guinness: Cele mai multe Mazda MX-5 adunate la un loc

FOTO: autoblog.md
21 septembrie 2022, ora 16:12
Distribuie:

Mazda a stabilit pe 18 septembrie un record mondial Guinness pentru cele mai multe MX-5 adunate într-un singur loc în cadrul unei parade. S-a întâmplat în Modena, Italia, unde s-au strâns 707 exemplare ale roadsterului compact din 900 care s-au înregistrat să vină!

În plus, în cadrul evenimentului, a fost demonstrat un restomod neobișnuit bazat pe prima generație MX-5, numit Concept NM. Detalii despre el vă vom spune într-un articol separat. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram