Război în Ucraina, ziua 83: Evacuare din Azovstal, atac la Zatoca, aderare la NATO, petrol mai scump și supărarea Rusiei

sport

/VIDEO/ Cine sunt primii luptători care au câștigat la Campionatul Național rezervat sportivilor U-17 și U-20

22 aprilie 2022, ora 22:04
Distribuie:

Cei mai buni luptători la greco-romane s-au adunat în aceste zile la Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale unde s-a desfășurat Campionatul Național rezervat sportivilor U-17 și U-20. Premianții vor reprezenta țara noastră la Campionatul European care va avea loc în această vară. 

După luptătorii de stil liber și feminin, în aceste zile sportivii la greco-romane își dispută confruntările pentru titlurile de campion. 

De la competiție nu au lipsit campionul olimpic la tineret, Alexandrin Guțu, dar și campionul mondial printre cadeți, Alexandru Solovei din Soroca. Ambii sportivi au reușit să cucereacă titlurile naționale în categoriile lor de greutate de 72 și 77 de kilograme.

Președintele Federației de Lupte, Ivan Gheorghiu a declarat că cei mai buni sportivi, vor fi selectați să ne reprezinte țara la turneele internaționale. 

Luptătorii moldoveni s-au declarat optimiști după anunțul recent conform căruia bursele sportivilor de performanță vor fi dublate. 

Aceștia spun că astfel vor face față mai ușor cheltuielilor pe care le suportă pentru recuperări și alte necesități. 

Campionatele naționale la greco-romane Under-17 și Under-20 reprezintă o etapă foarte bună de pregătire a sportivilor noștri către Campionatul European care avea loc la București în vara acestui an.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram