/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Putin nu recunoaște atacul de la Kremenciuk. Zelenski rupe relațiile cu Siria

social

A ucis un bărbat și a snopit în bătaie alți trei, deranjat că vorbeau rusă. Un om al străzii, trimis pe banca acuzaților

22 iunie 2022, ora 17:20
Distribuie:

Un om al străzii din Capitală a fost trimis pe baca acuzaților pentru omor intenționat și trei episoade de vătămare medie a integrității corporale sau sănătății. La începutul acestui an, individul a ucis cu sânge rece un alt bărbat, lovindu-l de circa 13 ori în regiunea capului. 

Boschetarul se afla în vizită la un amic, într-un apartament din sectorul Ciocana. Între cei doi s-a iscat un conflict în momentul în care primul a vrut să ia un calorifer uzat din locuința celui de-al doilea. Gazda s-a opus, iar oaspetele l-a lovit la cap cu o bucată de lemn și o cheie franceză. Victima a murit pe loc.

Individul mai este învinuit că a bătut cu cruzime trei bărbați, pentru că sunt vorbitori de limbă rusă. Acesta le-a aplicat mai multe lovituri cu un băț din lemn și o țeavă metalică. 

Agresorul se află în prezent în arest preventiv și nu își recunoaște vinovăția. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram