/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

comerciale

Rabota.md: Găsește un job aproape de casă cu noul filtru de căutare și harta interactivă (P)

22 iulie 2022, ora 16:16
Distribuie:

Pe site-ul Rabota.md a apărut un nou filtru de căutare a joburilor: acum acestea pot fi sortate și după sectoare sau suburbii ale capitalei. Datorită acestui filtru, utilizatorii vor găsi mai ușor joburile din vecinătatea casei lor, lucru important în contextul prețurilor majorate la carburanți și scumpirii călătoriilor cu transportul public.

Sunt două modalități de utilizare a filtrului: 

După ce s-a dat căutare jobului și au apărut rezultatele solicitării, se bifează căsuța sectorului dorit din lista de pe dreapta paginii.  

Sunt două modalități de utilizare a filtrului: 

 

Pe lângă aceasta, pe site va apărea în curând o hartă interactivă care va permite utilizatorilor să identifice locațiile joburilor căutate și să le compare între ele.

Pe hartă vor apărea toate anunțurile de angajare în care a fost indicată adresa.

Menționăm că pe site-ul Rabota.md sunt disponibile mai multe filtre de căutare, nu doar cel ce ține de locația jobului. 

Așadar, există opțiunea de căutare a unui post de muncă după salariul dorit, programul de muncă sau domeniul de activitate. 

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Rabota.md: Moldovenii au început în ianuarie să caute activ locuri de muncă (P)

08 februarie 2022, 10:02

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram