Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Experiența de utilizare în Marea Britanie a unui Hennessey MAMMOTH nu este cea mai plăcută

FOTO: YouTube
22 septembrie 2022, ora 16:37
Distribuie:

Nu orice poate şi trebuie să deţină un Hennessey MAMMOTH TRX, însă cine alege o astfel de maşină trebuie să fie pregătit pentru o serie de incomodități în dependenţă de ţara în care îl utilizează. Iată o experienţă de exploatare în Marea Britanie, una prin care se răspunde la întrebarea: cum se descurcă în sarcinile elementare “de zi cu zi”?

În termeni de deplasare pe străzile britanice se simte un mare disconfort din cauza dimensiunilor care depășesc limitele obișnuite în vestul continentului european. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram