Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Noul Volvo EX90 anunță o nouă eră pentru siguranță și pentru Volvo Cars

FOTO: autoblog.md
22 septembrie 2022, ora 10:17
Distribuie:

De aproape 100 de ani, scopul Volvo Cars a fost să inoveze și să stabilească noi standarde pentru a salva cât mai multe vieți. Nu de alta, dar viziunea companiei este de zero decese și răni grave în noile mașini Volvo.

Cu cea mai recentă mașină se va continua această moştenire şi acum, înainte de premiera sa, producătorul suedez ne prezintă pentru prima dată câteva dintre noile tehnologii de siguranţă activă pe care le va avea.

Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram