Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Va veni în Europa! Noul Xpeng G9 costă mai ieftin decât o Toyota RAV4 PHEV

FOTO: autoblog.md
22 septembrie 2022, ora 14:55
Distribuie:

XPeng Inc., un producător chinez de vehicule electrice, a lansat oficial pe 21 septembrie noul model G9, cel mai recent SUV emblematic al companiei, în cadrul unui eveniment dedicat.

Amintim că XPENG G9 va fi cel mai rapid încărcabil EV produs în masă din lume, datorită faptului că foloseşte prima platformă de 800V din China, produsă în masă, care permite adăugarea a 200 de km autonomie după doar cinci minute de stat în priză (suportă încărcare rapidă cu până la 480 kW).

Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram