Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

politic

Mesajul Maiei Sandu, după ce RM a obținut statutul de țară candidat la UE: „Zi istorică! Pornim pe drumul spre UE”

23 iunie 2022, ora 22:02
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de recunoștință pentru cei care sprijină țara noastră în parcursul său european. Potrivit șefei statului, oferirea statutului de candidat la UE este un semnal „neechivoc și puternic de sprijin” pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

„Zi istorică pentru Republica Moldova! Statele membre ne-au acordat statutul de candidat la UE. Un semnal neechivoc și puternic de sprijin pentru cetățenii noștri și viitorul european al Republicii Moldova. Suntem recunoscători și angajați să avansăm pe calea reformelor”, a subliniat Maia Sandu.

„Pornim pe drumul spre UE, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor. Avem în față un drum complicat, care va cere multă muncă și efort – și pe care suntem pregătiți să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetățenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor în Uniunea Europeană!”, a mai spus președinta.

23 iunie 2022 este o zi istorică pentru Ucraina și Republica Moldova. Acestea au obținut statutul de țară candidat la Uniunea Europeană. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului European, Charles Michel, pe Twitter.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Decizie istorică! Consiliul European a acordat Moldovei și Ucrainei statut de candidat pentru aderarea la UE

23 iunie 2022, 21:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram