Război în Ucraina, ziua 123: La Kiev s-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

politic

„Ne așteaptă un drum lung...”. Igor Grosu, mesaj de recunoștință pentru încrederea acordată de liderii UE

23 iunie 2022, ora 22:50
Distribuie:

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, mulțumește statelor europene pentru încrederea acordată Republicii Moldova o dată cu oferirea statutului de țară candidat pentru aderarea la UE. Înr-un mesaj pe Facebook, Grosu subliniază că Republica Moldova știe ce are de făcut în continuare. 

„Mulțumim țărilor europene pentru încrederea acordată Moldovei. Noi știm ce avem de făcut, pentru că reformele începute le facem în primul rând pentru cetățeni și pentru dorința noastră de a trăi cu demnitate. Ne așteaptă un drum lung, dar să știți că ne-am pornit și suntem mai determinați ca niciodată să ajungem acasă, în Uniunea Europeană. Vă mulțumim, Europa!”, a subliniat spicherul Legislativului.

Consiliul European a acordat joi, 23 iunie, statut de candidat pentru aderarea la UE Republicii Moldova și Ucrainei. Georgiei, care a depus cerere de aderare la UE în același timp cu Ucraina și Moldova, i s-a acordat perspectiva europeană.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram