/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

timp liber

/HOROSCOP/ Zi minunată pentru Săgetători. Fecioarele trebuie să plece în vacanță, iar Capricornii sunt deschiși la nou

23 iulie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Gemenii au șansa unor întâlniri speciale, care le pot schimba perspectiva în legătură cu anumite probleme. Fecioarele trebuie să plece în vacanță, iar Capricornii sunt deschiși la nou.

Horoscop Berbec – 23 iulie 2022: Este o zi deosebit de agreabilă, cu numeroase momente în care vei descoperi armonia în sinceritate și simplitate. Este un moment bun pentru a te revigora și a lăsa deoparte neîmplinirile care te consumă inutil.

Horoscop Taur – 23 iulie 2022: Ai parte de o zi ca un balsam sufletesc pentru cele mai multe dintre supărările din ultima vreme. Bine ar fi să folosești ocazia pentru a te reface și a renunța la supărările care nu-ți aduc nimic bun. 

Horoscop Gemeni – 23 iulie 2022: Ai șansa unor întâlniri speciale, cu oameni deschiși la minte și inteligenți, care îți pot schimba perspectiva în legătură cu anumite probleme care ți se păreau de nerezolvat. 

Horoscop Rac – 23 iulie 2022: Va conta mult, la finalul acestei zile, cât de mult ți-ai dorit să creezi în jurul tău armonie și frumusețe. Sunt șanse mari să reușești, chiar mai mult decât te aștepți și să fii încântat de rezultate. 

Horoscop Leu – 23 iulie 2022: Ai ocazia de a exprima cele mai frumoase gânduri și de a face gesturi care te reprezintă și îți exprimă sentimentele cele mai nobile. Sigur că nu e obligatoriu, dar, cu siguranță, ar fi bine să faci toate acestea. 

Horoscop Fecioară – 23 iulie 2022: Este un moment bun pentru a începe o vacanță, a renunța de bunăvoie la ceea ce te stresează și a ține mai mult la propria persoană. Este important să îi prețuiești pe cei dragi și să le arăți acest lucru cum știi tu mai bine.

Horoscop Balanță – 23 iulie 2022: Este o zi excelentă pentru vizite, întâlniri cu prietenii sau cu rudele, mai ales cele cu care nu prea te înțelegi. Astăzi vor fi date uitării nemulțumirile, supărările și neînțelegerile. 

Horoscop Scorpion – 23 iulie 2022: Ai parte de un moment de strălucire în cadrul unui grup, mai mare sau mai mic, și ai putea fi recunoscut ca o autoritate în domeniul în care activezi, fie cel profesional, fie una dintre pasiunile tale de timp liber. 

Horoscop Săgetător – 23 iulie 2022: Ai parte de o zi minunată, pe care ți-ai dorit-o, poate foarte mult, ca să-ți poți reveni la tonusul de care ai nevoie acum. Poate nu va fi suficientă o zi, dar un punct de pornire sănătos tot vei obține. 

Horoscop Capricorn – 23 iulie 2022: Ești deschis la nou și disponibil pentru cei dragi, ceea ce s-ar putea să te surprindă și pe tine în mod plăcut. Este o zi care încurajează astfel de atitudini pozitive și care te va recompensa generos pentru orice gest frumos. 

Horoscop Vărsător – 23 iulie 2022: Ar fi bine să dedici această zi celor pe care-i iubești, pentru că ei te vor ajuta să descoperi resurse frumoase în interiorul tău, de care te vei bucura și tu. Cei din familie așteaptă să faci un pas, un gest de apropiere. 

Horoscop Pești – 23 iulie 2022: Ești în continuare foarte activ cu planuri și discuții despre ce ai de gând să faci, mai ales în legătură cu casa și familia. Numai că elementul-surpriză va fi faptul că ești pentru prima dată, după multă vreme, relaxat și senin.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram