Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski și cadou din Germania. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Noul MAN Lion’s City 12 E este Autobuzul Anului 2023

FOTO: autoblog.md
23 septembrie 2022, ora 11:00
Distribuie:

Autobuzul electric MAN Lion’s City E a intrat în producție de serie în 2020 și peste 1.000 de comenzi au fost primite până în prezent. Acesta inspiră antreprenori, șoferi de autobuz și pasageri, dar și experți – precum juriul internațional Bus of the Year care a premiat acum autobuzul urban complet electric cu distincția Bus of the Year 2023 (Autobuzul Anului 2023).

Premiul a fost înmânat de Tom Terjesen, președintele juriului, lui Rudi Kuchta, șeful Bus Business Unit la MAN Truck & Bus, în cadrul evenimentului „Stars of the Year” găzduit de Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) pentru a marca deschiderea IAA Transportation 2022, la Hanovra.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram