Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

auto

Premieră: BRABUS P 900 Rocket este un super pickup ce poate merge cu aproape 300 km/h

FOTO: autoblog.md
23 septembrie 2022, ora 12:27
Distribuie:

Gama largă de supercaruri BRABUS are acum o atracție nouă și deosebit de specială. Compania germană acreditată drept producător de vehicule prezintă un pickup de înaltă performanță într-o clasă proprie. Noul BRABUS P 900 ROCKET EDITION “One of Ten” a fost pregătit pentru debut în cadrul Monaco Yacht Show (28 septembrie-1 octombrie).

Interesant este că, deşi e practic similar cu un model 900 XLP (orientat mai mult pentru off-road), modelul ROCKET este semnificativ mai rapid! Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram