Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

A început etapa a doua de înscriere în clasa I a copiilor de 7 ani din orașul Chișinău

20 iunie 2022, ora 13:59
Distribuie:

În Capitală a început etapa a doua de înscriere a copiilor de vârstă școlară în clasa I, prin intermediul platformei online e-scoala.chisinau.md, informează Primăria Municipiului Chișinău. Pentru completarea locurilor rămase disponibile, părinții pot depune cereri în perioada 14 iunie - 29 august.

În cadrul primei etape desfășurate între 1 aprilie - 13 iunie, au fost depuse cereri în instituții, conform adresei de domiciliu.

Până la data de 20 iunie, în total, au fost depuse 10.271 de cereri, dintre care 4.638 au fost transferate în etapa a doua, pentru cele 10.316 de locuri repartizate în 389 de clase din 140 de instituții de învățământ, inclusiv cele private.

Conform Regulamentului Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, cu privire la înscrierea online a copiilor în clasa I, la școală, sunt înscriși obligatoriu toți copiii din districtul școlar corespunzător care au împlinit șapte ani până la începutul anului de studii.

Pagina web „e-scoala.chisinau.md” poate fi accesată și de pe platforma „educatieonline.md”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram