Război în Ucraina, ziua 124: Atac la Odesa și pe Insula Șerpilor. Mall distrus la Kremenciug. Rusia intră în default

social

/VIDEO/ Au furat și vândut cabluri de telecomunicații în valoare de 40.000 de lei. Doi tineri, reținuți pentru 72 de ore

24 iunie 2022, ora 12:58
Distribuie:

Doi tineri, originari din Rezina și Orhei, au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia ar fi furat mai multe cabluri, care aparțin unei companii de telecomunicații. Valoarea cablurilor se ridică la 40.000 de lei. Totul s-a întâmplat în perioada 9-13 iunie curent, pe teritoriul raionului Ialoveni și localitatea Dănceni.

În urma măsurilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri de 27 și, respectiv, 21 de ani.

În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând că deja au vândut bunurile. Bănuiții acționau pe timp de noapte. După ce sustrăgeau cablul, îl prelucrau prin topire, ulterior îl vindeau. 

Anterior, suspecții au fost condamnați pentru alte infracțiuni similare. 

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia riscă amendă de la 32.500 la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram