Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

sport

Aur și bronz pentru R. Moldova la Campionatul European de lupte Under-17: Cine sunt medaliații

16 iunie 2022, ora 14:41
Distribuie:

O nouă performanță pentru luptele din țara noastră. Tânărul Maxim Sarmanov a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under-17 care are loc în capitala României, București. Anterior, Mihai Guțu a devenit campion european. 

Maxim Sarmanov a evoluat în categoria de 51 de kilograme la lupte greco-romane și a ajuns până în finala mică a competiției unde l-a învins destul de clar pe ungurul Peter Zsigmond Totok, cu scorul de 5-2. 

În urma victoriei, luptătorul pregătit de antrenorii Roman Zgardan și Serghei Tîmco a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere. 

Tot la competiția din București, Mihai Guțu a cucerit titlul de Campion European. 

În finala mare a categoriei de greutate 80 de kilograme, sportivul moldovean  l-a învins pe azerul Ismayi Rzaiev cu scorul de 9-0, prin superioritate tehnică. 

La Campionatul European de lupte din București, țara noastră este reprezentată de 21 de sportivi, 9 la greco-romane, 4 la lupte feminine și 8 la lupte libere. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram