Război în Ucraina, ziua 124: Atac la Odesa și pe Insula Șerpilor. Mall distrus la Kremenciug. Rusia intră în default

externe

/VIDEO/ Bill Clinton spune că a trimis o echipă la baza Area 51 „pentru a ne asigura că nu sunt extratereștri”

20 iunie 2022, ora 20:00
Distribuie:

Bill Clinton a dezvăluit că a trimis o echipă în celebra bază secretă Area 51 din Nevada pe când era președinte, pentru a se asigura că nu există extratereștri acolo. Fostul lider de la Casa Albă a făcut aceste afirmații în emisiunea „The Late Late Show” de la televiziunea CBS, potrivit Digi24.

„În legătură cu publicarea recentă de către Pentagon de filmări cu fenomene aeriene neidentificate și proiecte precum „Blue Book”  și altele, având în vedere funcția pe care ați ocupat-o și informațiile desecretizate recent, ce credeți că sunt aceste obiecte care par să sfideze legile fizicii?”, a spus Reggie Watts.

„În primul rând, asta este o întrebare bună. Răspunsul scurt, dar nu cel mai semnificativ, este că nu știu. Dar când eram președinte și aveam un șef de stat major căruia îi plăcea SF-ul, am făcut tot ce am putut să aflăm ce s-a întâmplat la Roswel. Și am trimis oameni și în Area 51 pentru a ne asigura că nu sunt extratereștri acolo. Pentru că Area 51 este foarte importantă”, a menționat Bill Clinton.

„Pe cine ați trimis?”, a întrebat James Corden.

„Dacă ți-aș spune...”, a afirmat Clinton.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram