Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

externe

Boris Johnson a fost internat luni în spital: Premierul britanic a fost operat

20 iunie 2022, ora 18:30
Distribuie:

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat luni, 20 iunie, pentru câteva ore într-un spital din Londra. Potrivit informațiilor oferite de cabinetul său, acesta a suferit „o operaţie foarte uşoară, de rutină, la sinusuri”, scrie Digi24.

Boris Johnson „a ajuns la spital în jurul orei șase dimineaţa şi operaţia a avut loc”, a precizat un purtător de cuvânt al guvernului, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Premierul britanic „s-a întors la Downing Street la puţin timp după ora 10”.

Boris Johnson, care a împlinit duminică 58 de ani, se odihneşte acasă şi intenţionează să participe marţi la consiliul de miniştri, a precizat purtătorul de cuvânt, subliniind că operaţia era decisă de ceva timp.

În aprilie 2020, Boris Johnson a petrecut mai multe zile la spital, dintre care trei sub asistenţă respiratorie, după ce a contactat COVID-19.

În timpul acestei spitalizări, şeful diplomaţiei de atunci, Dominic Raab, a asigurat interimatul.

Dominic Raab - acum ministru al justiţiei şi vicepremier - şi Simon Case, cel mai înalt funcţionar britanic, au fost puşi la curent în avans despre operaţia de luni, a precizat acest purtător de cuvânt.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram