Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

economic

Circulația mijloacelor de transport de mare tonaj, interzisă pe străzile Chișinăului în perioada caniculară

Foto simbol
10 iunie 2022, ora 16:39
Distribuie:

Mașinile de mare tonaj nu vor avea voie să circule pe străzile din municipiul Chișinău, în zilele cu temperaturi caniculare, de peste 30˚C. Despre aceasta anunță Primăria municipiului Chișinău. Interdicția este valabilă în intervalul orelor 10:00-20:00.

Potrivit comunicatului, restricțiile vizează unitățile de transport care depășesc capacitatea de 20 de tone.

Autoritățile municipale motivează măsura impusă prin necesitatea protejării învelișului din beton asfaltic al drumurilor publice.

De asemenea, conform notei informative, limitările de circulație în perioada cu temperaturi caniculare nu sunt valabile pentru transportul public de pasageri, unitățile care transportă produse alimentare, materiale destinate prevenirii/lichidării situațiilor excepționale, vehicule destinate transporturilor de mărfuri sub temperatură controlată și celor implicate în reabilitarea drumurilor, în limitele șantierelor de construcție.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram