Război în Ucraina, ziua 123: Kievul, atacat! S-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

social

Concertul planificat de Valico nu va avea loc. Tauber: „Cât avem această guvernare, așa va fi”

19 iunie 2022, ora 20:59
Distribuie:

Concertul care urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, planificat de Veaceslav Valico, apropiat al lui Veaceslav Platon, nu va avea loc. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, în timpul protestului organizat la Inspectoratul de Poliție Centru.

Referitor la informațiile precum că și Filip Kirkorov ar fi plecat din țară, Marina Tauber a precizat că „nu este adevărat”, iar din motiv că acest este un bun prieten al lui Ilan Șor „încă este aici”.

„Atât timp cât o să avem această guvernare, așa și o să fie. Din păcate, așa cum a zis cetățeanul Valico, concertul nu o să fie, vă dați seama că artiștii și până în acest moment sunt aici și erau gata să cânte chiar și pentru un număr mic de oameni. Din păcate, ei nu ne dau scena, nu avem sunet, nu avem nimic. Au intimidat toate companiile care prestează aceste servicii. Astăzi, guvernarea ne-a demonstrat că o să ne dicteze”, a declarat Marina Tauber.

Totodată, deputata Marina Tauber a declarat că mașina în care se afla echipamentul care urma a fi instalat în PMAN a fost verificată de specialiștii serviciului Bombteh.

Deși rapperul rus Morgenshtern a anunțat că va cânta la concert, ulterior acesta a anunțat că nu acceptă „jocurile politice”, și din acest motiv nu va mai participa. Cu câteva ore în urmă și Kreed a anunțat că nu va mai cânta la concertul de la Chișinău, care totuși nu a avut loc.

Totodată, sâmbătă 18 iunie, interpretul Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko au ajuns la Chișinău pentru a cânta la același concert. Conform unei dispoziții, Valico a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru duminică, de după-amiază și până la ora 22.00. 

În dimineața zilei de duminică, 19 iunie, deputata Marina Tauber și activistul Veaceslav Valico s-au plâns că nu li se permite să instaleze scena și tehnica necesară în Piața Marii Adunări Naționale, unde erau planificate două evenimente, protestul organizat de Partidul ȘOR și concertul organizat de Valico, unul din apropiații lui Platon.

Cei doi au declarat că au autorizați și toate actele necesare, însă polițiștii nu permit mașinilor cu tehnică să intre în perimetrul unde ar trebui să fie instalată scena. 

Ulterior, Inspectoratul General al Poliției a venit cu o reacție și a respins acuzațiile aduse la adresa instituției de către deputata Marina Tauber care a declarat că Poliția interzice instalarea scenei în Piața Marii Adunări Naționale, unde urmează să aibă loc un protest organizat de Partidul pe care îl reprezintă, dar și un concert organizat de către un apropiat al lui Platon, Veaceslav Valico.

TV8 reamintește că deși scena a început a fi instalată zilele trecute, peste noapte aceasta parcă a dispărut.

În intervenția sa, Valico nu a pomenit nimic despre bani, astfel că nu se știe cât a cheltuit inclusiv pentru remunerarea artiștilor. Cert este că, în declarația pe proprie răspundere depusă anul trecut la CEC, Valico nu a indicat venituri sau proprietăți, în schimb a pomenit o datorie de 20 de mii de euro, pe care trebuie să o ramburseze până în 2025. În cadrul dezbaterilor electorale de la TV8, Valico a menționat că trăiește discret, adăugând că îl ajută sora sa, care s-ar afla peste hotare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram