Război în Ucraina, ziua 124: Atac la Odesa și pe Insula Șerpilor. Mall distrus la Kremenciug. Rusia intră în default

timp liber

Cristiano Rolando scapă de procesul de viol din SUA

12 iunie 2022, ora 10:15
Distribuie:

Un judecător american a decis să respingă deschiderea procesului intentat pentru viol în cazul fotbalistului portughez Cristiano Rolando, pe motiv că avocatul femeii care îl acuză s-a bazat pe înregistrări obținute ilegal. Kathryn Mayorga susține că fotbalistul de la Manchester United a violat-o la un hotel din Las Vegas în 2009, relatează BBC, potrivit Digi24

Ronaldo, care neagă acuzațiile, nu a fost pus niciodată sub acuzare de procurori, în lipsa unor probe concludente.

El ar fi ajuns la o înțelegere amiabilă cu presupusa victimă, în 2010. Numai că după nouă ani de la presupusele fapte, femeia s-a decis că ceară milioane de dolari în plus față de cei 375.000 de dolari pe care i-a primit inițial. Kathryn Mayorga a argumentat că, deși a fost de acord cu înțelegerea amiabilă la scurt timp după presupusul incident, trauma emoțională de la acea vreme nu i-a permis să participe la procesul de mediere și s-a simțit presată să accepte oferta.

Înainte de a depune plângerea, avocatul ei, Leslie Stovall, a primit informații și documente „obținute în mod ilicit”, care erau confidențiale și de natură privată, a argumentat judecătorul districtual american Jennifer Dorsey. Magistrata a spus că avocatul i-a adus prejudicii lui Cristiano Ronaldo, pentru că s-a comportat cu „rea-credință” prin folosirea repetată a documentelor private furate ca să continue cazul.

Într-o hotărâre de 42 de pagini, publicată vineri, judecătoarea Dorsey îl acuză pe avocatul Leslie Stovall de abuz și ocolirea flagrantă a procedurii adecvate de litigiu și, în consecință, a decis că reclamanta Kathryn Mayorga „pierde posibilitatea de a continua acest caz”.

Și anul trecut un judecător recomandase respingerea cazului din cauza comportamentului avocatului Leslie Stovall.

Kathryn Mayorga a raportat la poliția din Las Vegas o agresiune în 2009, dar a refuzat să precizeze unde a avut loc și cine a fost atacatorul. Drept urmare, poliția nu a putut să efectueze o anchetă semnificativă. Acuzațiile au fost investigate din nou în 2018, la cererea ei.

În 2017, apăruse însă în revista germană „Der Spiegel” un articol care relata că, în 2010, presupusa victimă ajunsese la o înțelegere extrajudiciară cu fotbalistul în termenii căreia a fost de acord să nu facă publice niciodată acuzațiile.

Avocatul ei a declarat că femeia s-ar fi răzgândit și a decis să deschidă cazul fiind inspirată de mișcarea #MeToo.

Cristiano Ronaldo, astăzi în vârstă de 37 de ani, nu a negat că s-a întâlnit cu Kathryn Mayorga în Las Vegas în 2009, dar a spus că ceea ce s-a întâmplat între ei a fost de comun acord.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram